ACTIE: Back 2 The Office: 5% extra welkomstkorting!

Het vaccinatieprogramma tegen COVID-19 is inmiddels goed op weg in ons land. We krijgen steeds meer versoepelingen nu de besmettingscijfers dalen. Er is licht aan het einde van de tunnel! We mogen en kunnen steeds meer.

Het zal niet lang meer duren voor we weer op kantoor kunnen gaan werken. Zolang het coronavirus nog niet geheel is verdwenen uit Nederland, vraagt dit wel om een goede organisatie. Men dient zich nog altijd te houden aan de huidige maatregelen en ook een goede hygiëne op de werkplek is zeer belangrijk. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk! De vraag naar ICT reiniging neemt dan ook toe. Dit is dan ook hét moment om uw werkplekken goed voor te bereiden op de terugkeer naar kantoor.

Komen uw medewerkers binnenkort ook weer op kantoor werken? Fusernet ICT Services heeft een speciale Back 2 the Office actie gelanceerd om u te helpen de terugkeer naar kantoor soepel en hygiënisch te laten verlopen.

Zo krijgt u nu 5% welkomstkorting op ICT reiniging bij Fusernet ICT Services. Daarnaast hebben wij een mooie actiekorting van 7,5% op onze BIO-alcohol handgel en handspray. Maakt u gebruik van beide acties? Dan krijgt u maar liefst 15% korting op de handgel of handspray!

Informeer vrijblijvend naar onze Back 2 the Office acties; wij helpen u graag verder.

 

Waarom ICT Reiniging?
Een schone en hygiënische computer werkplek vergt een kleine investering, maar het resultaat is enorm. Een schone en hygiënische werkplek zorgt voor tevreden en gemotiveerde werknemers. Schone toetsenborden, muizen, beeldschermen, iPads en mobiele telefoons leiden tevens tot minder ziekteverzuim. Bovendien voorkomt u onnodige storingen. Meer werkplezier, minder stress. Tel uit uw winst met een goede ICT reiniging!

Actievoorwaarden

* M.u.v. reeds ingeplande opdrachten
* Uitvoering in de maand september
* Het verpakken van toetsenborden en muizen behoort tot de mogelijkheid
* Deze actie is geldig van 05-07-2021 t/m 17-09-2021

Gebruik maken van deze unieke actie? Neem contact met ons op.

Interessant artikel? Deel nu op Social Media

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

WINKELMAND 0