Elektrificatie

Vandaag de dag zijn moderne werkplekken met elektrificatie een noodzakelijk goed. Om productief en efficiënt te kunnen werken is een vaste aansluiting voor het opladen van een mobiele telefoon, tablet of laptop een vereiste. Dit geldt niet alleen voor de directe werkplek, maar bijvoorbeeld ook voor een vergaderruimte waar regelmatig presentaties worden gegeven. Of denk aan acties zoals het elektrisch afstellen van uw bureau op de juiste hoogte. Met behulp van flexibele en modulaire oplossingen voor stroom, data en (draadloos) opladen biedt u uw medewerkers veel gemak en flexibiliteit. In combinatie met slim kabelmanagement ontstaat er een functionele en prettige werkomgeving.

Maatwerk in elektriciteit

Elke kantoorruimte is anders. Daarom bieden wij een ruime keuze in modulaire stroomoplossingen om specifiek aan uw wensen te voldoen. Onze stroomoplossingen zijn onder te verdelen in opbouw-, inbouw- en onderbouwmodules. Zo realiseren we een gebruiksvriendelijke, flexibele werkomgeving en veilige stroomoplossingen met volledige integratie op de werkplek.

Snelle en betrouwbare oplossingen

Elektrificatie op de werkplek moet snel, betrouwbaar en veilig zijn. Stroomstoringen of andere problemen zijn zaken waar u niet op zit te wachten en die de bedrijfsprocessen ernstig kunnen verstoren. Wij bieden geoptimaliseerde stroomoplossingen die voor elke situatie geschikt zijn. Er zijn diverse mogelijkheden om uw kantoor zo efficiënt mogelijk in te richten zodat deze bij de behoeften van uw bedrijf past. We gebruiken daarom moderne units welke van alle actuele AV-aansluitingen voorzien zijn. Daarnaast zijn er ook draadloze mogelijkheden voor bijvoorbeeld draadloos opladen met Qi-technologie.

Veilige stroomoplossingen

Al onze elektrificatieproducten voldoen aan de gestelde veiligheidsnormen NEN 1010 en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien worden de producten veilig en op juiste wijze op uw kantoor geïnstalleerd volgens de NEN 3140 norm. Zo bent u verzekerd van een veilige stroomoplossing en kunt u zorgeloos uw werk uitvoeren.

Elektrificatie op uw werkplek

Een praktische en plezierige werkomgeving zorgt voor tevreden medewerkers en meer productiviteit. Slim geplaatste stroom- en datapunten zijn onmisbaar in een goed georganiseerd bedrijf. Zeker nu werkplekken steeds flexibeler worden. Elke medewerker moet zijn of haar apparatuur tijdig kunnen opladen en toegang hebben tot het netwerk. Daarbij moeten deze aansluitingen ook nog op een logische en goed toegankelijke plek zitten. Met ons aanbod elektrificatie units voor passende stroom- en dataoplossingen maakt u uw bedrijf goed voorbereid op de toekomst! Neem vrijblijvend contact met ons en informeer naar de mogelijkheden van onze modulaire industriële stroomoplossingen.

Veelgestelde vragen elektrificatie

Zeker! De meeste van onze oplossingen zijn te uit te voeren met aansluitingen voor bijvoorbeeld AV apparaten. Ook zijn ze vaak te configureren met aan- uitknoppen en USB laders.
a. Indien de oplossingen op de juiste wijze is aangesloten/gemonteerd, zijn zeker veilig. Alle oplossingen die wij bieden zijn gecertificeerd.
Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk en kunnen op locatie op diverse manieren uitsparingen in tafelbladen maken. Bijna elke tafel is geschikt voor een inbouwoplossing.
Dat is natuurlijk sterk afhankelijk van de grootte van de tafel, maar ook van de hoeveelheid gebruikers. Gemiddeld rekenen wij op 1 aansluiting per 2 gebruikers. Vaak voegen wij USB laders voor het opladen van mobile telefoons en/of tablets toe
Meestal worden opbouw oplossingen gemonteerd met bladklemmen. Bladklemmen zijn er vaak in diverse maten. Pas een bladklem niet, dat kan de opbouw oplossing ook vaak geschroefd of geplakt worden.

Het laatste nieuws

Vraag eenvoudig een gratis offerte aan!