ICT reiniging ziekenhuizen

Een goede hygiëne in ziekenhuizen is zeer belangrijk. Een ziekenhuis ontvangt veel verschillende mensen. Een schone en hygiënische omgeving voorkomt de verspreiding van ziektekiemen en verkleint het risico op infecties. In ziekenhuizen wordt veel gebruik gemaakt van diverse ICT apparatuur. De reiniging van deze apparatuur wordt door reguliere schoonmaakbedrijven niet meegenomen in het werkprogramma. Dat is ook niet zo vreemd, want ICT reiniging is specialistisch werk. 

Voordelen van ICT reiniging in ziekenhuizen

  • Maximale hygiëne en veiligheid
  • Voorkomt verspreiding van ziektekiemen
  • Bijdrage circulaire economie (MVO)
  • Langere levensduur van apparatuur
  • Milieubewust

ICT schoonmaken zorg; specialistisch werk

Fusernet ICT Services is gespecialiseerd in ICT reiniging en beschikt over de juiste certificeringen om uw apparatuur veilig en op grondige wijze te reinigen. Wij reinigen onder meer laptops, toetsenborden, muizen, beeldschermen, printers, telefoons en andere randapparatuur. Daarbij maken wij gebruik van speciaal ontwikkelde en milieuvriendelijke reinigingsproducten en –middelen. Fusernet ICT Services beschikt onder meer over certificeringen zoals NEN4400-1, NEN3140, (bedrijfs)VCA, ESD en Cleanroom. Wij zijn dan ook in staat om uw ICT apparatuur op veilige en verantwoorde wijze te reinigen.

ICT reiniging in ziekenhuizen

ICT schoonmaken in de zorg levert niet alleen een voordeel op voor uw patiënten en personeel, maar heeft ook een positieve invloed op de levensduur van uw apparatuur. Door regelmatig ICT reiniging toe te passen, gaat uw apparatuur langer mee. U levert dan ook een bijdrage aan het maatschappelijke verantwoord ondernemen en een circulaire economie. Dit levert u niet alleen een kostenbesparing op, maar u bent ook nog eens milieuvriendelijk bezig. 

ICT schoonmaak zorginstelling


Kies ook een optimale hygiëne in uw zorginstelling. Uw personeel, patiënten en andere bezoekers zijn gebaat bij een schone en frisse omgeving. Hygiënische ICT apparatuur is prettig in gebruik en voorkomt het overdragen van bacteriën en virussen.  Fusernet ICT Services biedt dienstverlening op maat waarbij er rekening wordt gehouden met uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.