Werkplekbekabeling op maat

Bij het inrichten van een werkplek wordt kabels wegwerken nog weleens vergeten. Deze liggen er vaak rommelig en onveilig bij, met alle gevolgen van dien. Losliggende kabels en ondoordachte plaatsing van apparatuur zorgen niet alleen voor een onprofessionele uitstraling, maar vormen ook struikelgevaar, kans op kabelbreuken, brandgevaar en het belemmert de bewegingsvrijheid. Maar hoe kunt u kabels opruimen op een efficiënte manier?

Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kabels wegwerken op de werkvloer

Tegenwoordig zijn veel apparaten draadloos. Maar in de praktijk komen we nog altijd veel bekabelde apparatuur tegen. Denk hierbij aan kabels voor laptops, beeldschermen, telefoons, bureaulampen, printers en routers. Kabels die los liggen of te kort zijn geven een slordige en ongeorganiseerde indruk. Daarnaast trekken losliggende kabels stof aan en zorgen ze voor een onveilige werksituatie. Kabels wegwerken onder een bureau is een ideale oplossing voor rust en regelmaat op de werkvloer.

Rustige en geordende werkplek

Door middel van kabelmanagement haalt u het maximale uit uw werkomgeving; een overzichtelijke en schone werkplek omdat er minder stofvorming is, minder storingen en een hogere datasnelheid, een hogere flexibiliteit en een betere werkhouding voor uw medewerkers omdat zij meer bewegingsvrijheid hebben. Goed kabelmanagement brengt rust op de werkplek. Kabels wegwerken onder het bureau door middel van een kabelgoot scheelt al een hoop.

Ergonomische producten

Er zijn verschillende manieren om kabels weg te werken, onder meer door het steeds opruimen en ordenen van snoeren of kabels wegwerken onder een bureau. Helaas is dit vaak van korte duur waardoor de ergernissen en ongemakken zich al snel herhalen. Wanneer u de kabels door een specialist laat wegwerken, worden er ergonomische producten gemonteerd. Dit biedt niet alleen een oplossing voor de korte termijn, maar ook voor de lange termijn. Zo hoeft u zich nooit meer te ergeren aan een rommelige en onveilige werkplek en kunt u gemakkelijk kabels wegwerken onder het bureau.

Specialistisch kabelmanagement

Om veilig en comfortabel te werken moeten alle kabels en snoeren netjes weggewerkt zijn, bijvoorbeeld onder het bureau. Fusernet ICT Services werkt nauw samen met diverse specialisten die uw werkplek veiliger, efficiënter, aangenamer en ergonomischer maken door het opruimen van kabels of kabels wegwerken onder het bureau. Wij bieden u een stappenplan op maat en hebben voor elke werkplek een passende oplossing. Wij weten als geen ander hoe belangrijk een schone en aangename werkomgeving is. Door een passend bekabelingsysteem te installeren nemen wij uw ergernis aan losliggende snoeren weg.

Een bekabelings oplossing op maat

Wij hebben voor u dé oplossing voor een professioneel en overzichtelijk bekabelde werkplek. We werken niet alleen losse kabels voor u weg, maar verzorgen ook een compleet bekabelingsplan voor een geheel kantoor of verdieping. Dit is mogelijk in nieuwbouwpanden, maar ook in bestaande panden bieden wij u ondersteuning op maat.

Fusernet maakt uw werkplek weer overzichtelijk

Fusernet maakt uw werkplek weer overzichtelijk. De kwaliteit van de werkplek neemt toe. Dit is niet alleen belangrijk voor de uitstraling naar klanten toe, maar ook voor rust en netheid op kantoor en voor de veiligheid van u en uw medewerkers. Fusernet ICT Services helpt u met het (her)structureren van de kabels binnen uw bedrijf. Onze specialisten hanteren de Arbo-eisen voor een ergonomische en veilige werkplek. Na oplevering zijn al uw kabels netjes weggewerkt en ziet uw kantoor er professioneel en geordend uit. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van office cabling? Bel ons op 030 – 6000 889 of vul ons contactformulier in.

Veelgestelde vragen werkplek bekabeling

Search fusernet.nl

WINKELMAND (0)