ICT reiniging groot MKB bedrijven

Schone en hygiënische werkplekken zijn belangrijk. Iedereen vindt het fijn om in een frisse en nette omgeving te werken. Daarnaast voorkomt ICT reiniging de verspreiding van virussen en bacteriën, waardoor er minder ziekteverzuim voorkomt onder uw personeel. Met de komst van virussen zoals Covid-19 is een goede hygiëne op de werkplek belangrijker dan ooit. Bovendien gaat uw ICT apparatuur langer mee als deze regelmatig wordt gereinigd. ICT reiniging betaald zich dan ook terug!

De voordelen van ICT reiniging

  • Schone en hygiënische werkplekken
  • Milieuvriendelijk
  • Minder ziekteverzuim
  • Hogere productiviteit
  • Langere levensduur van apparatuur
  • Bijdrage aan circulaire economie (MVO)

Schoonmaken bedrijven

Huidvetten, huidschilfers, haren, nagels, kruimels en andere verontreiniging kan zich al snel ophopen in bijvoorbeeld een toetsenbord. De afgelopen jaren is het aantal flexwerkplekken flink gestegen, waarbij meerdere personen gebruik maken van dezelfde werkplek. Huidirritaties, verkoudheid en virussen worden eenvoudig via de werkplek verspreid. Reguliere schoonmaakbedrijven zorgen grotendeels al voor een goede hygiëne op kantoor. ICT apparatuur is echter geen onderdeel van de reguliere schoonmaak. Dat is ook niet zo verwonderlijk, gezien ICT reiniging specialistisch werk is.

ICT bedrijven schoonmaak

Fusernet ICT reiniging is gespecialiseerd in ICT reiniging. Wij zijn in het bezit van de benodigde  certificeringen om uw apparatuur op de juiste wijze te reinigen. Waar reguliere schoonmaakbedrijven stoppen, gaan wij verder. De medewerkers van Fusernet ICT Services hebben jarenlange ervaring met het reinigen van toetsenborden, laptops, muizen, beeldschermen, printers, telefoons en andere ICT apparatuur. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten en –middelen.

ICT reiniging voor groot MKB bedrijven

Schone en hygiënische ICT apparatuur zorgt voor minder ziekteverzuim, een hogere productiviteit en meer tevredenheid onder uw medewerkers. Bovendien maakt u een goede (eerste) indruk op klanten en andere bezoekers. Met ICT reiniging verlengt u de levensduur van uw apparatuur, wat voor meer duurzaamheid zorgt. Zoals u merkt biedt ICT reiniging veel voordelen! Fusernet ICT Services biedt dienstverlening op maat. Hierbij houden we altijd rekening met uw wensen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.