ICT reiniging bibliotheek

Openbare ruimtes zoals bibliotheken worden dagelijks door veel verschillende mensen bezocht. Vandaag de dag maken we in vrijwel elke sector gebruik van ICT apparatuur zoals laptops, toetsenborden, muizen en beeldschermen. In bibliotheken is dat niet anders. Omdat ICT-apparatuur zoals toetsenborden en muizen door meerdere personen worden gebruikt vormen deze al snel een broedplaats voor bacteriën. Deze bacteriën kunnen verkoudheid en huidirritaties veroorzaken, maar ook worden virussen zoals buikgriep en COVID-19 via toetsenborden en muizen overgedragen. Een goede hygiëne in een bibliotheek is dan ook van groot belang.

Professionele ICT reiniging voor uw bibliotheek

De reguliere bibliotheek schoonmaak zorgt grotendeels al voor een goede hygiëne. Een schoonmaakbedrijf houd zich echter niet bezig met het reinigen van computers, laptops en andere ICT apparatuur in een bibliotheek. ICT reiniging is specialistisch werk dat vaak niet onder het schoonmaakcontract van reguliere schoonmaakbedrijven valt. Fusernet ICT Services heeft zich gespecialiseerd in ICT-reiniging en is in het bezit van de juiste certificeringen om uw apparatuur veilig te reinigen.

bibliotheek
tablet

ICT reiniging bibliotheek; specialistisch werk

Fusernet ICT Services heeft jarenlange ervaring op het gebied van ICT reiniging. Wij reinigen uw schermen, toetsenborden, muizen, laptops, printers, telefoons en andere randapparatuur. Voor een optimaal resultaat gebruiken wij speciaal ontwikkelde, milieuvriendelijke reinigingsproducten- en middelen. Uiteraard zijn wij in het bezit van de juiste certificeringen zoals NEN4400-1, NEN3140, (bedrijfs)VCA, ESD en Cleanroom om uw apparatuur veilig en verantwoord te reinigen. Het belang van een schone en frisse omgeving werkt niet alleen in het voordeel van personen, maar ook voor uw apparatuur. Door regelmatige reiniging verlengen we de levensduur van uw apparaten. Bovendien draagt u bij aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen en een circulaire economie. Zo bespaart u niet alleen op kosten, maar bent u ook milieuvriendelijk bezig!

Uw ICT apparatuur professioneel laten reinigen

Ook de ICT-apparatuur laten reinigen in uw bibliotheek? Uw personeel en bezoekers zullen u dankbaar zijn! Schone en frisse ICT-apparatuur is prettig in gebruik en voorkomt het overbrengen van vervelende bacteriën en virussen. Fusernet ICT Services biedt dienstverlening op maat waarbij uw wensen centraal staan. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.