ICT recycling

Tegenwoordig is onze moderne elektronica steeds vaker aan vervanging toe. Afgeschreven apparatuur zoals computers, laptops, monitoren, harde schijven, printers, telefoons en andere hardware kunt u door Fusernet ICT Services laten ophalen voor veilig elektronica recyclen. Wij halen alle soorten oude elektronica apparatuur op. Door ICT recycling voorkomt u onder meer fouten in uw soft- en hardware. Zo kan er geen blijvende schade ontstaan aan uw bestanden. Bovendien is het recyclen van elektronische apparatuur beter voor het milieu.

De voordelen van ICT recycling door Fusernet ICT Services

Gecertificeerde IT recycling elektronica

Oude elektronica mag niet vervoerd worden zonder VIHB-certificaat. Bovendien moet de afvoerder WEEELABEX-gecertificeerd zijn. Fusernet ICT Services is gecertificeerd en in het bezit van een VIHB-certificaat. Wij werken dan ook uitsluitend volgens de gestelde richtlijnen betreffende IT recycling. 

Gegarandeerde zorgvuldige IT recycling

Bij ons bent u ervan gegarandeerd dat de afvoer van uw oude apparatuur aan deze eisen voldoet. Wij voeren uw oude hardware veilig af en nemen de privacy van u en uw bedrijf in acht omtrent eventuele data die nog aanwezig is op bijvoorbeeld harde schijven.

Gevoelige informatie en IT recycling

Volgens de AVG wet bent u verplicht om vertrouwelijke (persoons)gegevens afdoende te beschermen. Vaak staat er gevoelige informatie op datadragers. U bent verplicht om deze datadragers veilig te laten vernietigen. Ook dataverwijdering is mogelijk bij ons. Recycle ICT veilig en vertrouwd via Fusernet ICT Services. Gevoelige informatie kunnen wij ontoegankelijk maken door middel van dataverwijdering. Het is zelfs mogelijk om voor uw gemoedsrust een officieel certificaat te ontvangen met daarop de gegevens van de elektronica en de datum waarop de dataverwijdering heeft plaatsgevonden. Wij bieden service op maat op het gebied van IT recycling!

ICT recycling van computers en ICT-apparatuur

Na het verwijderen van eventuele data demonteren wij de onbruikbare hardware, scheiden de materialen en recyclen de computers en ICT-apparatuur. Dit wordt allemaal gedaan conform de vereisten van de verplichte WEEELABEX. Zo benutten we de grondstoffen optimaal en zorgen we ervoor dat schadelijk afval op juiste wijze wordt verwerkt. Zo draagt ICT recycling bij aan een beter milieu en een circulaire economie. ICT recycling heeft meerdere voordelen!

IT recycling

Wilt u er zeker van zijn dat uw oude elektronica wordt gerecycled volgens de richtlijnen van WEEELABEX? Kies dan voor Fusernet ICT Services. Dankzij onze jarenlange specialistische ervaring en efficiënte manier van werken zorgen wij voor een juiste afwikkeling. Wij zorgen voor een een professionele verwerking en ICT recycling. Veilig, snel en professioneel. Draag ook bij aan een circulaire economie door middel van IT recycling! Heeft u vragen over elektronica recycling prijzen of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met ons op via 030-6056174 of vul ons contactformulier in.