Opkoop hardware

Draag bij aan een circulaire economie door uw gebruikte ICT hardware een tweede leven te geven. Uw oude ICT apparatuur heeft in de meeste gevallen nog marktwaarde. Met de opkoop hardware service van Fusernet ICT Services verdiend u geld wanneer wij bijvoorbeeld uw oude computer ophalen en afvoeren. Bij al uw ingeleverde ict apparatuur voeren wij datavernietiging uit, zodat er geen (gevoelige) informatie in handen van derden komt. Na deze datavernietiging, welke wij uitvoeren met het gecertificeerde programma ‘Blancco’, maken wij de hardware gereed voor hergebruik als een refurbished product. Fusernet zorgt ervoor dat uw oude ICT hardware een goede bestemming krijgt.

De voordelen van opkoop van uw ICT hardware

Uiteraard draagt u bij aan een beter milieu en stimuleert u een circulaire economie. Maar er zijn natuurlijk nog meer voordelen:

WEEELABEX-gecertificeerd afvoeren

Bij elk bedrijf of organisatie moet er regelmatig ICT hardware worden vervangen, zoals computers, laptops, telefoons, printers, toetsenborden en muizen. Oude of overtollige hardware mag echter niet zonder VIHB-certificaat worden vervoerd. Uw afvoerpartner moet dan ook WEEELABEX-gecertificeerd zijn. Bij Fusernet ICT Services bent u ervan verzekerd dat de afvoer van uw oude hardware aan deze eisen voldoet.

VIHB-certificaat

Bedrijven die zich in Nederland bezighouden met het vervoeren, inzamelen, handelen en/of bemiddelen van bedrijfsafvalstoffen of gevaarlijks afvalstoffen moeten verplicht vermeld staan op de landelijke VIHB-lijst. Dit geldt ook voor buitenlandse bedrijven die dergelijke activiteiten op Nederlands grondgebied verrichten. De afkorting VIHB staat voor: Vervoeder van afval, Inzamelaar van afval, Handelaar in afval en Bemiddelaar in afval.

Aantrekkelijke vergoeding voor uw oude hardware

Uw oude hardware is in de meeste gevallen nog geld waard. Voor actuele apparatuur bieden wij een aantrekkelijke vergoeding. Uw hardware wordt door ons zorgvuldig opgeschoond en verwijderd van de werkplek. Fusernet zorgt voor een planmatige verwijdering waarbij het milieu en het 100% vernietigen van gevoelige data voorop staat. In de moderne verwerkingslaboratoria van onze partners gebruiken we speciale software om alle eventueel nog aanwezige data in uw hardware te vernietigen.

Datavernietiging op locatie

Wanneer u liever wenst dat wij de datavernietiging bij u op locatie uitvoeren alvorens uw apparatuur mee te nemen, is dit uiteraard ook mogelijk. Fusernet ICT Services levert in alle opzichten maatwerk. Wij werken samen met partners welke officieel gecertificeerd zijn volgens de Registratie van Vervoerders, Inzamelaars, Handelaars en Bemiddelaars (VIHB) van afvalstoffen. Ook werken wij met partners volgens de strenge richtlijnen van het ministerie van VROM voor de verwerking van elektrisch en elektrotechnisch afval. Fusernet is zelf ook in het bezit van een VIHB-certificaat. Tal van organisaties kiezen dan ook voor onze vertrouwde planmatige benadering.

Fusernet ICT ontzorgt van A tot Z

Kies ook voor zorgvuldige verwijdering van uw overtollige hardware en ontvang een aantrekkelijke vergoeding voor uw apparatuur. Bovendien draagt u bij aan een beter milieu dankzij PC- en IT-recycling. Neem contact met ons op via 030 – 6056174 of vraag een vrijblijvende offerte aan via info@fusernet.nl. U kunt uw vraag ook stellen door ons contactformulier in te vullen.

Veelgestelde vragen Opkoop hardware

Search fusernet.nl

WINKELMAND (0)