Stroom- en dataoplossingen

Dankzij de stroom- en dataoplossingen van Fusernet ICT Services hoeft u nooit meer onder uw bureau te duiken om uw computer of andere apparaten aan te sluiten. Dankzij onze stroomoplossingen en dataoplossingen zorgen we ervoor dat bureaus, tafels en werkstations van elke grootte en vorm met elkaar verbonden worden. Hierdoor krijgen medewerkers de vrijheid om te werken (en samenwerken) vanaf vrijwel elke werkplek.

Elektrificatie van uw werkplek

Elektronische apparatuur is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Stroom- en datapunten zijn dan ook zeer belangrijk. We maken ook op kantoor steeds meer gebruik van laptops, tablets, telefoons en andere mobiele apparatuur. Uiteraard raken de accu’s van deze apparaten na verloop van tijd leeg. Uw medewerkers moeten hun apparaten tijdig kunnen opladen. Een slechte bereikbaarheid door een lege telefoonaccu of een lege laptop wanneer er een presentatie gegeven moet worden; allemaal zaken waar u niet op zit te wachten. Met onze slimme en flexibele oplossingen voor stroom, data en draadloos opladen heeft u geen last meer van dit soort vervelende situaties, wat meer zekerheid en gemak biedt aan uw medewerkers.

Aanbod stroom- en data-oplossingen

Fusernet ICT Services biedt een ruime keuze uit stroom- en data-oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan opbouw-, inbouw- of onderbouwproducten. Wij richten uw digitale werkplekken in met onopvallende stroom- en data-aansluitingen. Hiervoor worden moderne, modulaire units gebruikt welke achteraf ook nog eenvoudig aangepast kunnen worden. U bent dus altijd op de toekomst voorbereid!

Opbouw

Opbouw modules zijn eenvoudig en snel te installeren. De units worden op het werkblad geïnstalleerd zodat u eenvoudig de beschikking tot diverse aansluitingen hebt. Uw medewerkers hoeven hierdoor niet te bukken of onder hun bureau te duiken; het aansluiten van een laptop of mobiele telefoon is zo gedaan.

Inbouw

Inbouw modules zijn ideaal voor vergadertafels, collegezalen of bureaus. Net als bij opbouw modules zijn apparaten snel aangesloten. Een inbouw unit valt echter minder op omdat deze verzonken ligt in het werkoppervlak. Zo wordt het oppervlak minimaal in gebruik genomen en biedt het daarnaast een mooi strak geheel. Tegenwoordig kunnen veel mobiele apparaten zoals telefoons worden opgeladen met behulp van Qi-technologie. Ook hier hebben wij oplossingen voor welke zowel zichtbaar als onzichtbaar in werkmeubilair geïnstalleerd kunnen worden.

Onderbouw

Wanneer u liever geen modules op of in de werkoppervlakken heeft, is onderbouw de ideale manier om alle aansluitingen netjes uit het zicht te hebben. Door middel van kabelmanagement zijn alle snoeren en kabels netjes en overzichtelijk weg te werken. Wel zo veilig!

Digitale werkplek: iedereen van stroom voorzien

Door uw medewerkers een snelle toegang tot stroompunten en optimaal dataverkeer te bieden blijft hun apparatuur op volle capaciteit werken en kunnen zij productiever zijn. Bij het ontwerpen van een kantoorruimte worden efficiënte stroom- en datapoorten gemakkelijk over het hoofd gezien. Onvoldoende toegang tot stroom en data heeft een aanzienlijke impact op de productiviteit. Of u de capaciteit van uw huidige kantoormeubilair nu wilt uitbreiden of er zeker van wilt zijn dat u maximaal gebruik maakt van een nieuwe investering; wij zijn er om u te helpen.

Een fijne en schone werkomgeving

Een schonere werkomgeving en overzichtelijke werkplekken dragen bij aan een fijne omgeving. Wanneer uw medewerkers zich goed voelen, zijn zij productiever en haalt u het beste uit uw personeel. Een goede werkplek moet niet alleen functioneel zijn, maar ook veilig, gezond en schoon. Voldoende toegangspunten tot stroom en dataverkeer is essentieel en dan moeten deze ook nog op logische plekken zitten. Hierbij moeten kabels en snoeren netjes worden weggewerkt zodat er geen stof tussen ophoopt, zodat het risico op brand- en struikelgevaar aanzienlijk verminderd wordt. Bovendien oogt het overzichtelijker en netter en is het beter voor de gezondheid van uw medewerkers.

Uitgebreide dienstverlening

Met onze uitgebreide dienstverlening en samenwerking met onze partners bieden wij u een maatwerkoplossing om uw werkomgeving te optimaliseren. Zo kunt u ons onder meer inschakelen voor stroom- en dataoplossingen, kabelmanagement en andere kantooroplossingen. Geen enkel kantoor is hetzelfde. Wij denken graag met u mee om tot de meest optimale oplossing te komen. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Search fusernet.nl

WINKELMAND (0)