ICT Reiniging gemeente

In een gemeentehuis zijn dagelijks veel mensen te vinden. Er zijn niet alleen veel mensen werkzaam in een gemeentehuis, maar burgers lopen gedurende de dag ook in en uit om (burger)zaken te regelen of informatie op te vragen; vaak wordt er gebruik gemaakt van touchscreens om een nummertje te trekken of een afspraak te maken. Er is dagelijks dan ook veel bedrijvigheid in een gemeentehuis. Openbare ruimtes die druk worden bezocht zijn al snel een broedplaats voor bacteriën en verontreiniging. Een goede hygiëne is niet alleen prettig voor het personeel en de bezoekers, maar is ook belangrijk om verkoudheid, huidirritaties en het verspreiden van virussen te voorkomen.

ICT reiniging in gemeentehuis

De reguliere schoonmaak in een gemeentehuis zorgt grotendeels al voor een goede hygiëne. Waar de reguliere schoonmaak stopt gaan wij verder. Uw ICT-apparatuur wordt hierin niet meegenomen. ICT schoonmaak is specialistisch werk dat vaak niet onder het schoonmaakcontract van reguliere schoonmaakbedrijven valt. Fusernet ICT Services heeft zich gespecialiseerd in ICT-reiniging en is in het bezit van de juiste certificeringen om uw apparatuur op correcte wijze te reinigen. Waar de reguliere schoonmaak stopt, gaan wij verder.

gemeente2
gemeente1

Specialistische ICT reiniging in uw gemeentehuis

Fusernet ICT services heeft jarenlange ervaringen met het reinigen van beeldschermen, laptops, toetsenborden, muizen, printers, telefoons en andere ICT-apparatuur. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde, milieuvriendelijke reinigingsproducten- en middelen. Daarnaast zijn wij in het bezit van de juiste certificeringen zoals NEN4400-1, NEN3140, (bedrijfs)VCA, ESD en Cleanroom om uw ICT-apparatuur veilig te reinigen.

Uw ICT-apparatuur professioneel laten reinigen

Fusernet ICT Services heeft jarenlange ervaring met het reinigen van ICT-apparatuur in gemeentehuizen. Schone en hygiënische ICT-apparatuur voorkomt gezondheidsproblemen, zorgt voor een hogere tevredenheid onder uw personeel en bezoekers, werkt kostenbesparend, is milieuvriendelijk en het verlengt de levensduur van uw apparatuur. Profiteer ook van de vele voordelen die ICT reiniging met zich meebrengt! Wij bieden dienstverlening op maat waarbij we rekening houden met uw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.