Wij steunen KiKa!

Een schone werkplek helpt in de strijd tegen kinderkanker

fusernet wiel 620x630
KiKa Actielogo rond rgb
KiKa Actielogo rond rgb

Fusernet ICT Services strijdt samen met KiKa tegen kinderkanker

Jaarlijks worden er meer dan 550 kinderen in Nederland getroffen door kanker. Op dit moment geneest 75 procent van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter! Het doel van KiKa (Kinderen Kankervrij) is om dit percentage te verhogen naar 95 procent. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens de behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Tot nu toe opgehaalde bedrag voor KiKa:

Wist u dat?

Een hoger doel

Wij van Fusernet ICT Services vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en wij willen ons dan ook inzetten om een hoger doel te bereiken. Dit willen wij doen door langdurige sponsoring van KiKa, door een deel van de opbrengst van onze diensten aan KiKa te doneren. Aan het einde van elk jaar zullen wij dan ook een cheque aan KiKa overhandigen met het opgehaalde bedrag.

fusernet bronzen sponsor kika24 1

24 uur lang skaten tegen kanker

Fusernet heeft al eerder een sponsorbijdrage geleverd door mee te doen aan een uniek skate- en skeeler-evenement, genaamd Powerslide 24KiKa: 24 uur lang skaten tegen kanker. Tijdens dit unieke skate-evenement hebben wij in teamverband een bijzondere prestatie geleverd om geld op te halen voor KiKa.

U draagt bij aan een prachtig doel: de strijd tegen kinderkanker

Als u klant bent bij Fusernet, helpt u dus ook mee aan de strijd tegen kinderkanker! Door middel van deze sponsoring wil Fusernet een bijdrage leveren aan onderzoek, behandelingen, minder pijn, minder strijd, meer genezing en een betere levenskwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

“Wanneer je gezond bent heb je wel 1000 wensen, maar wanneer je ziek bent heb je er slechts 1.”