fusernet kika sponsor

Fusernet ICT Service bronzen sponsor kika24

Fusernet ICT Service bronzen sponsor KiKa24!

Fusernet ICT Services heeft een sponsor bijdrage geleverd aan een uniek skate- en skeelerevenement voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het goede doel. De opbrengsten van 24KiKa worden namelijk geschonken aan Stichting KiKa!

KiKa (Kinderen Kankervrij) werft fondsen, die ten goede komen aan zeven kinderkankercentra in Nederland. Waaronder het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Met deze actie levert Fusernet ICT Service een bijdrage aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar kunnen stellen voor een betere behandeling van kinderkanker.

Minder pijn, minder strijd. Meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa en Fusernet ICT Services uw steun vragen. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Wilt u, net als Fusernet ICT Service, een bijdrage leveren aan de strijd tegen kinderkanker? Kijk dan op de site van stichting KiKa!

Versneld resultaat in de strijd tegen kinderkanker is nodig
Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaan functies kunnen krijgen. Dankzij de informatie uit nieuw genenonderzoek weten we bijna zeker dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te kunnen genezen en ‘vriendelijker’ te kunnen behandelen. Elk kind dat kanker heeft of krijgt, kunnen we dan tijdens én na de behandeling veel meer kwaliteit van leven geven. Wat is er nodig om dat te laten gebeuren? Extra geld! Meer dan 95% van de bestaande fondsen richten zich op alle vormen van kanker bij volwassenen. Kanker bij kinderen is veel zeldzamer dan bij volwassenen. Gelukkig maar! Dit is tegelijkertijd een probleem want hierdoor richten deze fondsen zich niet speciaal op kinderkanker. Vernieuwend onderzoek voor kinderkanker vereist een aanpak die gericht is op specifieke genetische eigenschappen voor kinderkanker. KiKa vraagt voor dit onderzoek extra steun.

Fusernet ICT Services levert graag een bijdrage aan zo’n fantastisch doel! Daarom zijn wij een bronzen sponsor van Kika24!

Onderstaande de officiële aftermovie van het evenement dat Fusernet ICT Services.

https://www.facebook.com/24kika/videos/1815174718603441/

Interessant artikel? Deel nu op Social Media