fusernet ict cleaning desk

Meer grip op het schoonmaakproces op kantoor

Een goede hygiëne op kantoor is noodzakelijk en biedt meerdere voordelen voor uw bedrijf of organisatie. Zo zorgt een schone en nette omgeving voor een betere uitstraling, meer veiligheid, minder ziekteverzuim, een hogere productiviteit, meer tevredenheid onder uw medewerkers en uw ICT-apparatuur gaat ook nog eens langer mee. Maar soms kan het schoonmaakproces ook wat hinder opleveren. Zo kan het voor afleiding onder uw medewerkers zorgen en komt het reinigen van ICT-apparatuur op bepaalde momenten niet zo goed uit. Gelukkig zijn er mogelijkheden om meer controle te krijgen op het schoonmaakproces, zodat er zo min mogelijk hinder plaatsvindt!

Plan de reinigingsmomenten
Het is handig om het reinigingsproces wat meer te plannen als u verwacht dat het hinder kan opleveren op cruciale momenten. Zo kan een bedrijf bijvoorbeeld aangeven gedurende welk dagdeel het reinigen van de ICT-apparatuur het beste uitkomt. Misschien komt het in de ochtend beter uit of is het in de middag meer gewenst om uw apparatuur te laten reinigen.

Nog meer flexibiliteit met de ICT Cleaning Desk Fusernet ICT Services biedt u zelfs nóg meer flexibiliteit in het reinigen van uw ICT-apparatuur. Op een dag dat het u en uw organisatie het beste uitkomt! Wij kunnen bij u op kantoor langskomen met onze ICT Cleaning Desk op zogeheten laptopdagen, op een dag(deel) die we in overleg met u inplannen. Wij bouwen onze reinigingsstand op een door u aangewezen plek op. Aan de Cleaning Desk reinigen en desinfecteren we laptops, telefoons, oordopjes, toetsenborden, computermuizen en meer. Uw medewerkers brengen hun ICT-apparatuur langs onze reinigingsstand op een moment dat het hen uitkomt, bijvoorbeeld wanneer zij koffiepauze gaan houden. Terwijl de medewerker geniet van een kopje koffie of thee, zorgen wij voor de reiniging en desinfectie van zijn of haar hardware. Zo kan de medewerker de werkzaamheden snel weer hervatten en genieten van schone ICT-apparatuur, zonder dat de werkzaamheden vertraging hebben opgelopen. Bovendien draagt onze ICT Cleaning Desk bij aan het welzijn, de beleving en het werkplezier van uw medewerkers!

Het belang van schone apparatuur
ICT-apparatuur wordt intensief gebruikt. Na verloop van tijd hopen stof, haren, huidschilfers, nagels, kruimels en andere vervuiling zich op. Een toetsenbord of laptop raakt bijvoorbeeld verstopt, wordt trager en kan uiteindelijk zelfs defect raken. De ventilator van een laptop moet steeds harder werken, de accu raakt sneller leeg en de prestaties worden minder. ICT-reiniging zorgt voor het behoud van uw apparatuur én uw medewerkers, want een hygiënische apparatuur voorkomt de verspreiding van bacteriën en infecties. Uiteraard is het niet aan te raden om apparatuur met een simpel sopje van water en zeep te reinigen, gezien ICT hardware delicate onderdelen bevatten die hier niet tegen kunnen. Er zijn speciale middelen en deskundigheid nodig voor het veilig en correct reinigen van ICT apparatuur. Fusernet ICT Services is gespecialiseerd in ICT-reiniging. Uw apparatuur is bij onze medewerkers dan ook in goede handen. 

Kwaliteitsbeleving schoonmaak
De kwaliteitsbeleving is een belangrijk aspect in de schoonmaakdienstverlening dat de nodige aandacht verdient. Iedereen kijkt anders naar het begrip “kwaliteit”. Hoewel de meeste vormen van vuil met het blote oog zichtbaar zijn, is dit lang niet altijd het geval. Een oppervlak kan schoon ogen, maar dit niet zijn. Bacteriën zijn een voorbeeld van onzichtbare vervuiling. Fusernet ICT Services beschikt over ATP-meters waarmee we kunnen bepalen of er verontreiniging aanwezig is op een oppervlak. Daarnaast hebben wij een unieke samenwerking met CHILL (Chemelot Innovation and Learning Labs), waarin we nog verder gaan dan de ATP-meting. In de microbiologie laboratoria van CHILL maken we niet zichtbare (bacteriële) verontreiniging zichtbaar. Dit biedt u een realistischer beeld van de werkplekhygiëne bij u op kantoor.

Profiteer ook van een hygiënisch kantoor; wanneer het u uitkomt!
Snel, veilig en grondig uw ICT-apparatuur laten reinigen op een moment dat het u uitkomt; mooier kunnen we het niet maken! Zo genieten uw medewerkers van een hygiënische werkplek, terwijl u zelf grip houdt op het schoonmaakproces en de werkzaamheden niet verstoord worden. Wilt u meer weten over onze speciale ICT Cleaning Desk? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Wij staan u graag te woord en denken met u mee.

Interessant artikel? Deel nu op Social Media