ICT Reiniging

Wist u dat er op een gemiddeld toetsenbord 400 keer zoveel bacteriën zitten dan op een toiletbril? Ook computermuizen en telefoons zijn bronnen van bacteriën. ICT reiniging is dan ook van essentieel belang. Dit blijkt uit onderzoek van de afdeling microbiologie en immunologie van de Universiteit van Arizona. Al die bacteriën zorgen regelmatig voor verkoudheid en huidirritaties. Het Nieuwe Werken, waarbij meerdere mensen dezelfde werkplek gebruiken, zorgt ervoor dat deze bacteriën en virussen makkelijk overgedragen kunnen worden. Waar uw schoonmaakdienst stopt, gaan wij verder.

Houdt uw werkplekken schoon en hygiënisch

Met de komst van nieuwe virussen, zoals het coronavirus, wordt het steeds belangrijker om de werkplekken binnen uw bedrijf schoon en hygiënisch te houden. Uw medewerkers kunnen zomaar ziek worden door vervuilde apparatuur. Denk hierbij niet alleen aan COVID-19, maar ook aan bacteriën en virussen die bijvoorbeeld buikgriep kunnen veroorzaken. Vooral in openbare ruimtes is een goede hygiene essentieel. Fusernet ICT Services is gespecialiseerd in het reinigen van ICT apparatuur. Zo kunnen u en uw medewerkers zorgeloos aan het werk!

Schoonmaken van uw computerscherm, toetsenbord en muis

Computerapparatuur is de sleutel tot succes in vele kantoren; vandaag de dag kan men niet meer zonder al deze apparatuur. Veel van deze apparatuur, zoals computers, printers en toetsenborden, trekken stof aan. Op den duur wordt hiermee de bedrijfszekerheid en het gebruikscomfort sterk beïnvloed. Wij van Fusernet ICT Services bieden professionele hulp bij het schoonmaken van uw ICT-apparatuur. Naast het feit dat arbeidshygiëne een belangrijk onderdeel is van de Arbowet, is het voor u en uw collega’s fijn en prettig werken in een zichtbaar schonere werkomgeving. Geen vlekken op de schermen, kruimels in de toetsenborden en stof op de muis. Door de verspreiding van bacteriën op de apparatuur wordt de gezondheid sterk beïnvloed daarnaast zijn de bacteriën makkelijk over te dragen aan andere collega’s. De juiste reiniging van uw ICT-apparatuur kan deze bacteriën tegengaan.

Uw voordeel!

25% van de werkplekken is niet schoon

De Arbowet stelt dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor een veilige werkplek. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 25% van de werkplekken in ons land ondermaats scoren op het gebied van gezondheid. Daarom gaat Fusernet ICT Services verder waar uw reguliere schoonmaakbedrijf stopt. Door broedplaatsen van vuil en bacteriën grondig aan te pakken wordt de kans op besmetting en infecties zo klein mogelijk. Vooral op pc’s, toetsenborden, muizen en telefoontoestellen barst het vaak van de bacteriën. Zo zitten er op een gemiddeld toetsenbord maar liefst 400 keer meer bacteriën dan op een toiletbril! Reden genoeg dus om uw computer regelmatig schoon te laten maken.

“Een schone werkplek helpt tegen griep en bespaart u al gauw € 10.000,- aan kosten door ziekteverzuim. Dit bedrag is op basis van 70 werkplekken”

Specialistische ICT reiniging op maat

Wij bieden vanuit Fusernet gespecialiseerde dienstverlening op maat waarbij het reinigen van toetsenborden, computers, printers, telefoons en andere apparatuur in alle soorten en maten centraal staat. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde, milieuvriendelijke reinigingsproducten en –middelen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Wist u dat het schoonmaken van toetsenborden goedkoper is dan nieuwe toetsenborden kopen? En het is ook nog eens beter voor het milieu. U wilt toch immers ook maatschappelijk verantwoord ondernemen? Meer weten over alle ins en outs? Neem dan contact met ons op.

TIP: Veilige ESD reiniging van uw serverruimte of datacenter

Naast een goede ICT reiniging wordt vaak vergeten dat ook serverruimtes of datacenters onderhouden dienen te worden. Stof kan hier leiden tot kleine storingen, die uiteindelijk serieuze gevolgen kunnen hebben voor een organisatie. Vooral ook, omdat de serverruimte in de 21e eeuw vaak het hart van een organisatie vormt. Stelt u zich maar eens voor wat u vandaag de dag zonder computers, uw bedrijfsnetwerk en internet zou moeten. Speciaal werk vraagt om specialistische reiniging. Fusernet ICT Services is gespecialiseerd in het ESD veilig reinigen van datacenters en andere ruimtes met serverkasten en computervloeren.

Vraag nu uw gratis hygiënemeting aan!

Nieuwsgierig naar de vervuiling van uw ICT-apparatuur? Vraag dan onze hygiënemeting aan. Met speciale apparatuur meten we de aanwezigheid van Adenosine TriPhos- phate (ATP). De aanwezigheid van ATP op een oppervlak wijst op besmetting. Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis hygiëne meting en demonstratie.

Veelgestelde vragen ICT reiniging

Search fusernet.nl

WINKELMAND (0)