IT verhuizingen & migraties

Bij een bedrijfsverhuizing is het verhuizen van uw IT het belangrijkste onderdeel. Het is dan ook essentieel om dit in goede banen te leiden zodat uw bedrijfsprocessen zoveel mogelijk doorgang vinden. Een IT-verhuizing moet technisch worden voorbereid, zodat op de nieuwe werklocatie alles weer direct functioneert. Zo’n verhuizing is vaak stressvol omdat het onder grote tijdsdruk plaatsvindt. Door uw IT-verhuizing uit handen te geven aan een professioneel bedrijf met ruime ervaring in IT-verhuizingen ervaart uw minder zorgen. Uw medewerkers kunnen weer snel aan het werk zodat uw klanten zo min mogelijk hinder ervaren van de verhuizing. Wij maken uw IT-verhuizing tot een succes.

Specialistische IT-verhuizingen

Een IT-verhuizing is een specialistische klus welke vaak plaatsvindt onder grote tijdsdruk. Uw medewerkers moeten tenslotte snel weer aan het werk kunnen. Wij zijn gespecialiseerd in IT-migraties en kunnen u deze zorgen geheel uit handen nemen. Of u nu een externe of interne verhuizing of migratie wenst; wij draaien er onze handen niet voor om. Uw IT-apparatuur wordt door ons losgekoppeld en klaargemaakt voor transport, om ze vervolgens op de nieuwe locatie weer netjes aan te sluiten en functionerend te maken.

Het verhuizen van servers

Ook een server verhuizen? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in het in- en uitbouwen van serverruimtes en het uitvoeren van patchwerkzaamheden. Een server verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis tijdens een IT-verhuizing. Dit is tenslotte het hart van uw organisatie. Wij verhuizen uw server veilig en zorgen ervoor dat deze op de nieuwe locatie snel weer operationeel is. Ook uw netwerk aanleggen doen wij graag indien gewenst. Zo bieden wij een complete dienst om uw IT-verhuizing tot een succes te maken.

Uw IT-verhuizing zorgeloos uit handen laten nemen

Een IT-omgeving is het belangrijkste onderdeel van een bedrijf. Daar moet uiteraard voorzichtig mee worden omgegaan. Het verhuizen van uw computers, thin clients, docking stations, port replicators, beeldschermen, printers, scanners, servers, overige IT systemen en het netjes aansluiten van uw apparatuur; wij begeleiden uw project van A tot Z. Wij maken in overleg met u de juiste keuzes, waarbij we rekening houden met uw wensen en behoeften. U heeft dus de volledige controle over uw IT-verhuizing. En dit alles met een zo laag mogelijke downtime van uw systemen.

Werkplekoptimalisatie

Wanneer u een nieuwe werklocatie betrekt, brengt dit vaak ook wijzigingen in de bekabeling met zich mee. Wij kunnen al uw kabels en snoeren netjes voor u aanleggen en wegwerken. Dit staat niet alleen professioneel, het zorgt onder andere ook voor minder struikelgevaar en minder storingen op kantoor. Ook dit kunnen wij voor u regelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Een zorgeloze IT-verhuizing

Dankzij onze ruime ervaring met het verhuizen van IT-hardware weten wij precies wat de juiste aanpak is om de IT-migratie van uw bedrijf soepel te laten verlopen. Daarnaast bieden wij diensten op het gebied van kabelmanagement en IT reiniging,waardoor wij uw nieuwe locatie snel weer geheel functionerend maken. Zo kunnen uw medewerkers direct weer aan de slag in een prettige werkomgeving en merken uw klanten zo min mogelijk van de verhuizing. Gaat uw bedrijf binnenkort verhuizen of wilt u uw IT-omgeving migreren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen IT verhuizingen & migraties

Na het loskoppelen van de systemen worden deze in speciale computerkratten met foam gelegd en worden beeldschermen voorzien van antistatische beschermhoezen. Zo kan tijdens de verhuizing geen schade aan IT systemen worden veroorzaakt.
Tuurlijk kan dat. Voorafgaand aan de verhuizing zal door onze specialisten worden gevraagd of bepaalde systemen/printers door externe partijen worden beheerd. Als dat zo is, is vaak de externe partij verantwoordelijk voor de verhuizing van die systemen, is dat niet zo, dan verhuizen wij deze systemen.
Voor de verhuizing zullen wij met de klant aandacht besteden aan het stickeren van IT systemen. Een van-naar lijst, eventueel geheel uit te breiden naar een CMDB lijst, wordt vooraf ook gemaakt. Dit zorgt ervoor dat alle systemen op de juiste plekken komen te staan.
Ja, onze dienstverlening is 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar.
Ja, na de verhuizing kunnen (netwerk)functies van verhuisde systemen gecontroleerd/getest worden. Vaak ontvangen wij een speciaal aangemaakte account om eea te kunnen contrioleren/testen.

Het laatste nieuws