Kabels wegwerken zo doe je dat werkplek bekabeling oplossingen kabelmanagement

Kabels wegwerken: zo doe je dat!

Op kantoor wordt gebruik gemaakt van diverse soorten ICT apparatuur. Hoewel vandaag de dag veel apparaten draadloos werken, komen we niet onder het gebruik van kabels en snoeren uit. Ook een draadloos apparaat zoals een laptop of tablet zal op den duur moeten worden voorzien van stroom middels een kabel. Snoeren en kabels zijn nu eenmaal nodig. Het netjes wegwerken van kabels en snoeren is echter vaak nog een ondergeschoven kindje binnen bedrijven. Dit oogt niet alleen rommelig, maar het is ook onveilig. Iemand kan bijvoorbeeld achter een kabel blijven hangen en struikelen, met alle gevolgen van dien. En wanneer iemand komt te vallen, kan de apparatuur ook meegetrokken worden in de val, wat beschadigingen aan uw apparatuur tot gevolg kan hebben. Redenen genoeg om uw kabels en snoeren op kantoor netjes en veilig weg te werken.

Het belang van kabelmanagement op kantoor

Door kabelmanagement toe te passen binnen uw organisatie kunt u het maximale uit uw werkomgeving halen. Professionele werkplekbekabeling zorgt voor overzicht, netheid en minder brandgevaar, kabelbreuken, stofvorming en storingen. Dit resulteert in een hogere datasnelheid. Bovendien genieten uw medewerkers meer bewegingsvrijheid en minder struikelgevaar. Kabelmanagement zorgt voor een opgeruimde werkplek, orde en rust.

De voordelen van professionele werkplekbekabeling

  • Hogere veiligheid op de werkplek
  • Fijne, nette en georganiseerde werkomgeving
  • Voorkomt storingen, kabelbreuken en struikelgevaar
  • Geheel volgens de Arbo-wetgeving

Oplossingen voor stroom onder bureau

De meeste organisaties ruimen kabels en snoeren wel weg onder een bureau, maar helaas is dit vaak van korte duur. De ergernissen en ongemakken herhalen zich daardoor al snel. Door kabels en snoeren door een specialist weg te laten werken, profiteert u van slimme en doeltreffende oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan een kabelgoot of kabels wegwerken bij een stopcontact. Voor elke werkplek is een oplossing beschikbaar. Een uitkomst voor de lange termijn! Zo ergeren uw medewerkers zich nooit meer aan een rommelige en onveilige werkplek.

Kabelmanagement kantoor

Fusernet ICT Services biedt maatwerk op het gebied van specialistische werkplekbekabeling. Zo werken wij niet alleen losse kabels en snoeren weg, maar kunnen wij een compleet bekabelingsplan voor uw organisatie verzorgen. Dit doen wij voor zowel bestaande als nieuwbouwpanden. Fusernet ICT Services werkt nauw samen met diverse specialisten die uw werkplekken veiliger, efficiënter en ergonomisch maken. De kwaliteit van de werkplekken bij u op kantoor neemt hierdoor toe. Dit is prettig voor u, uw medewerkers en voor klanten en bezoekers.

Fusernet ICT Services: specialist in werkplekbekabeling

Wij maken uw kantoor weer overzichtelijk, geordend en veilig. Dit straalt professionaliteit en rust uit. Onze specialisten werken volgens de Arbo-eisen zodat u altijd verzekerd bent van een veilige en ergonomische werkplek. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van kabelmanagement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interessant artikel? Deel nu op Social Media