werkplek bekabeling

Heeft u last van loshangende kabels op uw werkplek?

Anno 2021 zijn veel apparaten draadloos waardoor er veel minder slordige kabels om ons heen liggen. Maar op kantoor zijn ook nog altijd genoeg bekabelde apparaten te vinden. Zo zal een laptop of beeldscherm van stroom moeten worden voorzien middels een kabel. Of wat dacht u van uw telefoontoestel, printer, router of een bureaulamp? We komen niet onder het gebruik van kabels uit; ze zijn nu eenmaal nodig. Wel kunt u ervoor zorgen dat de kabels bij u op kantoor netjes en veilig zijn weggewerkt. Professioneel kabelmanagement biedt hierbij de oplossing.

Een opgeruimde werkplek

Met behulp van goede werkplekbekabeling kunt u het maximale uit uw werkomgeving halen. Een werkplek die overzichtelijk en netjes is heeft automatisch ook minder last van stofvorming en storingen en heeft daardoor een hogere datasnelheid. Uw medewerkers hebben bovendien meer bewegingsvrijheid. Weggewerkte kabels brengt rust op een werkplek.

De voordelen van professionele werkplekbekabeling

  • Veilige werkplekken
  • Ergonomische werkplekken
  • Prettige en nette werkomgeving
  • Voorkomt storingen
  • Geheel volgens de Arbo-wetgeving

Gezonde kantoorwerkplekken

U bent ongetwijfeld weleens achter een kabel blijven hangen. Het overkomt bijna iedereen wel een keer. Wanneer de kabels en snoeren op een werkplek er rommelig en ongeordend bij liggen is er een hoog risico op struikelgevaar, met alle gevolgen van dien. Apparatuur die van een bureau wordt getrokken en beschadigd raakt of een medewerker die een lelijke smak maakt en zich bezeerd. Zaken waar u niet op zit te wachten. Door kabelmanagement toe te passen binnen uw kantoorinrichting voorkomt u struikelgevaar, kabelbreuken, schade aan ICT apparatuur, brandgevaar en belemmering van de bewegingsvrijheid. Door alle kabels en snoeren professioneel weg te laten werken zorgt u voor een veilige, prettige en ergonomische werkomgeving.

Stroom onder bureau

U kunt op verschillende manieren kabels wegwerken. Bijvoorbeeld door kabels en snoeren weg te stoppen onder een bureau. In de praktijk zien we echter vaak dat dit van korte duur is. De ongemakken en ergernissen herhalen zich al snel. Wanneer u uw kabelmanagement aan een specialist over laat, worden er ergonomische producten gemonteerd. Denk bijvoorbeeld aan een kabelgoot. Voor elke werkplek is er een passende oplossing, ook voor de lange termijn. Weg met de rommelig ogende werkplek en op naar een veilige en geordende werkomgeving.

Kabelmanagement kantoor

Veilig en comfortabel werken lukt alleen als alle losse kabels en snoeren netjes weggewerkt zijn. Dit komt niet alleen de veiligheid ten goede; het is ook efficiënter, aangenamer en ergonomischer. Voor elke werkplek is er een stappenplan op maat te maken en dus een passende oplossing. Zo wordt ook uw kantoor weer een veilige en overzichtelijke plek. Dit is niet alleen prettig voor u en uw medewerkers, maar het laat ook een positieve indruk achter bij uw bezoekers en klanten.

Fusernet ICT Services; uw werkplekbekabeling specialist

Fusernet ICT Services is de specialist op het gebied van schone en nette werkplekken. Wij weten als geen ander hoe we een passend bekabelingsysteem moeten installeren. Wij kunnen u daar volledig in ontzorgen en de ergernissen door losliggende kabels wegnemen. Fusernet ICT Services kan een compleet bekabelingsplan voor u opstellen voor het gehele kantoor of slechts een verdieping. Of u nu een nieuwbouw pand betrekt of in een bestaand pand gesitueerd bent. Bent u die losliggende kabels ook meer dan zat? Dan is het tijd voor professionele  werkplekbekabeling. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Interessant artikel? Deel nu op Social Media