Last van storingen of defecten op uw werkplek

Last van storingen of defecten op uw werkplek?

In elk bedrijf waar met apparatuur wordt gewerkt zijn ook kabels en snoeren aanwezig. Veel van de IT-apparatuur die we gebruiken werken draadloos, maar er zijn nog altijd veel apparaten die wel bekabeld zijn. Helaas worden kabels en snoeren niet altijd even netjes weggewerkt. Zo ontstaat er onder meer struikelgevaar en brandgevaar door stofophopingen. Loshangende kabels zijn dan ook onveilig. Wanneer een werknemer over een losliggende kabel struikelt en in zijn val de apparatuur van tafel trekt, kan dit ervoor zorgen dat er schade ontstaat. Zowel fysieke schade bij uw medewerker als schade aan uw apparatuur. Heeft u regelmatig last van storingen, defecten en andere belemmeringen op uw werkplek? Dan bieden de stroom- en dataoplossingen van Fusernet ICT Services uitkomst!

Loshangende kabels werkplek; een ergernis

Buiten het feit dat losliggende kabels en snoeren een risico vormen voor uw medewerkers en de bedrijfszekerheid, staat het ook ontzettend slordig. Een kluwen van kabels is een grote ergernis. Vooral als er een kabel vervangen moet worden of een apparaat naar een andere plek verplaatst moet worden. Het kost enorm veel tijd om alle knopen en lussen eruit te halen, wat voor oponthoud zorgt. Het komt daarnaast onprofessioneel over als u klanten of bezoekers over de vloer krijgt. Dat kan anders!

Gezonde werkplek

Medewerkers moeten hun werk comfortabel en veilig kunnen uitvoeren. Als iemand met zijn of haar voet achter een kabel blijft hangen en een lelijke smak maakt, kan dat grote gevolgen hebben. Zaken waar u niet op zit te wachten. Rommelige kluwen met kabels belemmeren de bewegingsvrijheid van uw medewerkers. Dit zorgt voor ergernissen en onveiligheid. Door kabels en snoeren professioneel weg te laten werken, zorgt u voor een prettige, veilige en nette werkomgeving en kunt u arbeidsrisico’s verminderen. Medewerkers die zich comfortabel en prettig voelen zijn productiever, waardoor u het beste uit hen naar boven haalt. Bovendien vinden mensen het fijn als u als werkgever laat zien dat u zich om hun welzijn bekommert.

Storingen werkplek voorkomen

Door middel van slimme stroom- en dataoplossingen kunt u storingen en defecten voorkomen. Een nette en overzichtelijke werkplek heeft automatisch minder last van stofvorming en storingen. Hierdoor ligt de datasnelheid ook een stuk hoger. Bovendien is het essentieel dat toegangspunten tot stroom en dataverkeer goed bereikbaar zijn. Deze moeten dan ook op logische plekken zitten. Door goed kabelmanagement toe te passen voorkomt u struikelgevaar, kabelbreuken, schade aan uw apparatuur en brandgevaar. Fusernet ICT Services biedt een passende maatwerkoplossing voor elke werkomgeving; ook bij u op kantoor.

Verschillende stroom- en dataoplossingen

usernet ICT Services biedt een ruime keuze uit stroom- en dataoplossingen. Zo kunt u kiezen uit opbouw-, inbouw- of onderbouwproducten. Deze kunnen wij onopvallend aanbrengen. Er zijn zelfs moderne, modulaire units verkrijgbaar die achteraf eenvoudig aangepast kunnen worden. Er is een geschikte oplossing voor elke werkruimte; of dit nu een bureau, vergaderzaal of collegezaal betreft. Zo hebben uw medewerkers snelle toegang tot stroompunten en genieten zij van optimaal dataverkeer. 

Fusernet ICT Services: stroom- en dataoplossingen op maat

Fusernet ICT Services is specialist op het gebied van stroom- en dataoplossingen. In samenwerking met onze partners bieden wij een uitgebreide dienstverlening. Met onze maatwerkoplossingen kunnen we uw werkomgeving optimaliseren. Wij kunnen voor u stroom- en dataoplossingen, elektrificatie en kabelmanagement verzorgen. Onze medewerkers luisteren naar uw wensen en denken met u mee. Maak ook korte metten met storingen en defecten bij u op kantoor en kies voor een efficiënte en productieve oplossing. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Interessant artikel? Deel nu op Social Media