fusernet schoonmaken computer

Waarom computer schoonmaken?

Bron van bacteriën

ICT en hygiëne is een combinatie waar de meeste mensen niet direct bij stil staan. Computers, laptops, toetsenborden en muizen zijn echter een bron van bacteriën. Neem bijvoorbeeld een gemiddeld toetsenbord; deze bevat 400 keer zoveel bacteriën dan een toiletbril. Van een onhygiënische werkplek kunt u verkouden raken, luchtweginfecties oplopen of huidirritaties krijgen. Vooral op flexplekken worden bacteriën al snel doorgegeven. Ook trekt computerapparatuur stof en vuil aan, wat invloed heeft op het gebruikscomfort en het functioneren van uw computer. Het is dan ook belangrijk om minstens twee keer per jaar uw pc of laptop grondig te laten schoonmaken door een professioneel bedrijf.

Uw apparatuur schoon en stofvrij

Het professioneel laten schoonmaken en pc stofvrij maken binnen uw bedrijf is een kleine investering die veel ellende kan voorkomen. Een schone en frisse werkplek houdt uw werknemers tevreden en daardoor gemotiveerder. Niemand vind het tenslotte fijn om op een onhygiënische plek te moeten werken. Regelmatig een computer schoonmaken is dus van essentieel belang. Door uw computerapparatuur professioneel te laten reinigen door Fusernet ICT Services wordt uw apparatuur weer schoon en stofvrij en neemt het ziekteverzuim onder uw personeel af. Schone apparatuur voorkomt storingen en andere defecten.

Voorkom onnodige problemen

Arbeidshygiëne is een belangrijk onderdeel van de Arbowet, en terecht. Voor uw werknemers is het prettig om met schone pc’s en laptops te kunnen werken. Geen vuile beeldschermen, kruimels en stof in toetsenborden, vieze muizen of stoffige computerkasten. Vooral de ventilator in een computerkast trekt veel stof aan. Een stoffige computer kan uw bedrijfsprocessen verstoren en zelfs tot oververhitting leiden omdat de ventilator zijn werk niet goed meer kan doen. Het is dan ook belangrijk om dit soort vervelende situaties te voorkomen. Fusernet ICT Services is gespecialiseerd in de reiniging van hardware en ICT apparatuur. Hiermee verlengen we de levensduur van uw computerapparatuur. Een computer schoonmaken is belangrijker dan u denkt.

Schoon en hygiënisch

Bij het schoonmaken van een pc of laptop behandelen we uiteraard de computer zelf, maar ook bijvoorbeeld de monitor en de pc schoonmaken van stof. Monitoren trekken stof aan en wanneer mensen het scherm met hun handen aanraken, kunnen er vettige vingerafdrukken op ontstaan. Een pc schoonmaken van stof is iets wat vaak vergeten wordt, maar wat wel van essentieel belang is om de computer goed schoon te houden. Muizen en toetsenborden maken uiteraard veel contact met de handen en vingers van de gebruiker. Hierdoor worden er vuil en huidvetten overgebracht, wat een bron van bacteriën wordt als dit niet regelmatig schoongemaakt wordt. Veel mensen eten ook op hun werkplek, waardoor toetsenborden vol komen te zitten met kruimels.

Professioneel computer schoonmaken

Bij Fusernet ICT Services bent u verzekerd van een professionele en gespecialiseerde reiniging van uw kantoorapparatuur. Of het nu gaat om een computerkast, beeldscherm of laptop; de vakkundige medewerkers van Fusernet ICT Services zorgen ervoor dat uw apparatuur weer als nieuw is en uw medewerkers met schone computers kunnen werken. Onze medewerkers zijn efficiënt, hebben oog voor detail en beschikken over de juiste kennis en materialen. Wij maken gebruik van speciaal ontwikkelde, milieuvriendelijke reinigingsproducten en -middelen.

Gratis hygiëne meting op maat

Wij helpen uw en uw bedrijf graag bij het creëren van een schone en hygiënische werkplek. Bent u benieuwd hoe vervuild uw apparatuur is? Vraag dan onze gratis hygiëne meting aan. Wij gebruiken speciale apparatuur om de aanwezigheid van Adenosine TripHos-phate (ATP) te meten. De aanwezigheid van ATP op oppervlakken wijst op besmetting. Neemt contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 – 60 00 889 en wij maken uw computerapparatuur weer schoon en fris!

Interessant artikel? Deel nu op Social Media